Kad Loyalty Customer Privilege (LCP)

Posted by on Jan 1, 2013 in Announcement | 4 comments

Mempromosikan kad (LCP) Loyalty Customer Privilege, kepada pelanggan, dengan berbelanja serendah RM10.00 anda berpeluang untuk melancong ke luar negara. Setiap RM10.00 anda akan mendapat nilai 1 mata yang mana jumlah mata terkumpul boleh ditukarkan kepada pakej percutian atau umrah. Sila tunggu maklumat lanjut di ruang info kami bermula pada 15/01/2013. Atau Layari laman web kami di:...

read more

Nasi Lemak Paru

Posted by on Apr 19, 2011 in Chef's Recommendations | 1 comment

Nasi Lemak Paru

Nasi Lemak Paru adalah salah sebuah menu pilihan chef kami. Ianya dibuat dengan menggunakan rempah ratus terpilih yang dikisar secara halus, lalu diperapkan dengan paru. Apabila ianya digoreng, bau aroma rempahnya akan naik sehingga memikat setiap pengunjung yang datang ke restoran kami.

read more

Nasi Lemak Sambal Sotong

Posted by on Apr 19, 2011 in Chef's Recommendations | 0 comments

Nasi Lemak Sambal Sotong

Bagi anda yang menggemari sotong kering pasti akan teruja untuk merasai Nasi Lemak Sambal Sotong kami. Resepi tradisi yang diterima daripada emak yang sotongnya dicampurkan dengan kacang adalah sangat istimewa dan akan membangkitkan selera anda untuk menikmatinya.

read more

Nasi Lemak Daging Rendang

Posted by on Apr 19, 2011 in Chef's Recommendations | 0 comments

Nasi Lemak Daging Rendang

Keistimewaan dalam menyediakan Nasi Lemak Daging Rendang ini adalah dagingnya yang digoreng terlebih dahulu sebelum ianya dimasak menjadi rendang. Rendangnya yang dicampurkan bersama-sama dengan bahan yang lain pasti akan membuatkan anda sentiasa teringatkan keenakan Nasi Lemak Daging Rendang kami.

read more